Privacy Statement Innovatie Meester

Innovatie Meester neemt ook privacy serieus

Persoonsgegevens die wij verwerken

Innovatie Meester verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Wij verwerken de volgende persoonsgegevens: 

– Voornaam en achternaam
– Werkgever
– Functietitel
– E-mailadres en telefoonnummer
– Contactgeschiedenis

Doel en grondslag verwerking

Innovatie Meester verwerkt jouw persoonsgegevens om je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening te kunnen uitvoeren. 

Altijd een menselijke blik

Innovatie Meester neemt geen geautomatiseerde besluiten. 

Bewaartermijn

Innovatie Meester bewaart jouw persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk.

Jouw rechten

Je hebt het recht op inzage, en het recht om jouw gegevens te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast kun je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking intrekken of bezwaar maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Innovatie Meester. Je hebt ook het recht op gegevensoverdraagbaarheid, daarvoor kan je bij Innovatie Meester een verzoek indienen om de persoonsgegevens die wij van jou hebben in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging, intrekking, of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar tjeerd@innovatiemeester.nl. We reageren zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen vier weken, op jouw verzoek . Je kunt ook een  klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Delen van persoonsgegevens

Innovatie Meester verstrekt jouw persoonsgegevens alleen aan derden als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. 

Cookies en vergelijkbare technieken

Innovatie Meester gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Strategiemakers gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/