Diensten

Voor advocatenkantoren en juridsche afdelingen

Waarom Legal Innovation?

Legal Innovation gaat over vooruitgang in het juridisch domein, waar de mens een belangrijke factor in is. Uiteraard speelt technologie een belangrijke rol, zeker omdat legal tech steeds volwassener wordt, maar uiteindelijk zijn het de advocaten en juristen die een traditionele manier van werken stapje voor stapje verlaten voor een manier die meer waarde levert, door technologie in de vorm van tools, maar ook door gebruik te maken van nieuwe skills, zoals bijvoorbeeld data science. 

Voor advocatenkantoren

Niet alleen jouw cliënten verwachten van je dat je de juiste tools en middelen gebruikt, ook jouw advocaten en medewerkers zullen de juiste tools willen gebruiken die hun werk efficiënter en kwalitatief beter maken. Dat maakt het werk namelijk leuker en zo blijft er meer tijd over voor het werk waar hun expertise voor gevraagd wordt. Innovatie Meester helpt om jouw kantoor toekomstbestendig te maken. Door strategisch te innoveren, nieuwe skills aan jouw dienstverlening toe te voegen en snelle oplossingen te implementeren. 

Voor juridische afdelingen

Omdat de juridische afdeling niet behoort tot de core business van jouw bedrijf, sta je altijd onder druk om meer te doen in minder tijd en met minder middelen. Tegelijk komt er steeds meer arbeidsintensief werk op je af, zoals privacy en compliance vraagstukken of andere nieuwe regelgeving waar je als juridische afdeling veel tijd mee kwijt bent. Innovatie Meester helpt om jouw afdeling strategisch te innoveren en daardoor jouw medewerkers weer tijd te geven voor de zaken die er echt toe doen.